Find og udryd dine svage sider med en SEO tilstandsrapport

En SEO tilstandsrapport er en rapport over de sites stærke og svage sider. Du kan få analyseret især de svage sider på dit site, så du har mulighed for at rette disse. Et websites svage sider kan nemlig trække de stærke ned – de svage ligger ikke i sølet alene.

Der er mange problemer, et website kan risikere at falde på, som en SEO tilstandsrapport kan sætte fokus på:

De svage sider skal udryddes først

Er dit website ramt af duplicate content, af indholdsløse sider, overoptimerede sider og lignende føde for Googles Panda-opdatering risikerer du, at det går ud over HELE dit website. Hele dit domæne trækkes ned.

Enkelte undersider kan trække et helt domæne ned. Selvom domænet generelt er af høj kvalitet og hjælper brugeren, kan sitet tage skade af enkelte ramte undersider. Derfor skal disse udryddes forinden kræfterne bruges på at gøre resten af sitet endnu bedre.

SEO tilstandsrapporten viser dig, hvor der er problemer med dit website og præcis, hvad der skal gøres ved dem.

Rapport er en gør-det-selv-manual for dit website

En SEO tilstandsrapport viser dig, hvor problemerne er på netop dit website. Og med rapporten får du naturligvis også de præcise værktøjer til, hvordan du klarer problemerne.

Derfor er SEO tilstandsrapporten den billige løsning, hvis du ønsker at få professionelle øjne til at tage et kig på dit website og udrydde de værste fejl. Du får nemlig serveret problemerne og løsninger på et sølvfad – og så er det blot om at komme i gang fra den ene ende til den anden en lang fredag aften og løse problemerne.

Du kan naturligvis også vælge at lade SEO-bureaet, der har lavet rapporten til at starte med stå for også at udbedre dine fejl igen.

Mange gode samarbejdshistorier er startet netop med en SEO tilstandsrapport. Rapporten er din mulighed for som websiteejere at vurdere, hvor dygtig en SEO-samarbejdspartner, du har fundet. Hvis du tror, at du har fundet en dygtig SEO-mand kan en billig tilstandsrapport være med til at vise dig, om leverandøren nu også har styr på sine ting fra ende til anden.

Viser også fremtidige muligheder

Det er ikke standard i alle SEO tilstandsrapporter – men du har mulighed for at bede om det: Hvad du kan gøre for at tiltrække links til dit site og derved gøre dit site endnu stærkere.

Formålet med en SEO tilstandsrapport er, som navnet antyder, at finde ud af hvor stærkt sitet står lige nu. Men ønsker du derudover hjælp til og vurdering af dine muligheder for at tiltrække gode og stærke links til dit website, kan du få dette netop med tilstandsrapporten også. Det er de stærke links, der skal forbedre dine eksisterende placeringer.

Når dit site grundlæggende er på plads – dit CMS genererer ikke duplicate content, siden loader hurtigt og siderne er optimeret til brugere og ikke søgemaskiner – skal der “blot” rigtigt godt fænomenalt indhold og tilsvarende gode links til for, at du får førstepladsen på dine søgeord i Googles søgemaskine.

Den sidste del er også den sværeste i praksis, da det ikke er en tjekliste på samme måde som det tekniske fundament – altså hvad SEO tilstandsrapporten først og fremmest sigter efter.

Og det gør det kun desto mere spændende, når den svære linkbuilding og søgemaskinetoptimering lykkes!